asd asdsa f
Uncategorized

Vaders Actief Tijdens 8UO; 8 uur overwerk!

0 42

Kwaliteit komt altijd op tijd! 9 Maart gingen we ter voorbereiding op de beursvloer naar de RaboBank. Visite kaartjes, een flyer voor de Moederdag Matjes Markt en een website was onze hoop, onze inzet. 1 Uur later was het zover! We waren allemaal uitgenodigd voor 8 uur overwerk in het Bruishuis waar mensen met een warm hart voor 5 goede doelen organisaties iets wilde betekenen. Vaders Actief voor….! Een goede doelen organisatie, het idee was even wennen maar…….. Wij zouden zorgen voor de hapjes “Turkse pizza van Troya en Ezeltaarten via Multivlaai”. 17 Uur begon het, wat eten, brainstormen, 8 uur lang aan het werk en om 03.30 o.a. dit webblog en de flyer voor de Moederdag Matjes Markt als resultaat. Iedereen van http://www.achtuuroverwerken.nl “Bedankt”

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply