asd asdsa f
Uncategorized

Moederdag Matjes Markt 2010!

1 47

Moeders er hoefde vandaag in het Broek niet gekookt te worden, uw kinderen konden komen springen, er werd gedanst, veel van uw overbodige spullen zijn verkocht en uw tuin is gevuld met mooie plantjes. De grote vraag is nu: “Wat gaat er gebeuren op Vaderdag?” Hebt u hiertoe ideeën dan kunt u natuurlijk terecht bij de wijkwinkel en een financiële aanvraag doen, gelijk de actieve vaders dit ook gedaan hebben.

Nieuw op de markt dit jaar was de aanpak voor de muziek, want waar vorig jaar iedereen nog apart speelde gebeurde dit nu vanaf één centrale plek en “samen”. Een soort internationale jamsessie waar Arnhemmers van verschillende kom af: Bulgaars, Turks, Frans en Nederlands, aan meededen. Mensen die elkaar vooraf helemaal niet kenden. Volgens Jopie Brugman was dit erg gezellig”, echt genieten. Toch, om echt samenspel en harmonie door de wijk te laten zingen dat bleek nog niet zo simpel. Volgend jaar, opperde onze Franse Vader wijkbewoner en Basgitarist, is het misschien een idee om vooraf te oefenen en een echt programma in elkaar te zetten, ook met verzoekjes uit de buurt.

Reacties op de MMMarkt dit jaar en ideeën of inbreng voor 2011 worden erg gewaardeerd. Dit kan via het webblog en via e-mail vaders-actief@gmail.com

Tot Vaderdag!

P.s: Ook Jan Mastwijk die onze wijk heeft geadopteerd vanuit de 2e kamer, was aanwezig op de markt! Als u wilt weten wat hij hiervan vond, kijk dan op www.janMastwijk.nl.

About the author / 

caroline

1 Comment

  1. admin 26 March 2010 at 23:48 000000000000Fri, 26 Mar 2010 23:48:26 +0000 - 

    Erg leuk initiatief! ..

Leave a Reply