asd asdsa f
Uncategorized

FC Lauwersgracht Finale Homeless Cub

0 25

It was a hell of a ride! 6 Steden -van De Haag, naar Eindhoven tot Zwolle-, 21 wedstrijden, 114 doelpunten voor en 117 tegen, bleek genoeg voor: 39 punten, een plaats voor FC Lauwersgracht bij de eerste 10 en dus de finale. De kans dat we de Road vervolgen naar Rio is echter erg klein! We staan namelijk net vanwege doelsaldo 9e en sommige teams zijn echt heel goed, worden professioneel gecoacht en trainen 2 keer per week bij een topclub in de stad. Maar goed, wedstrijden worden in het veld gewonnen dus…

Bij deze willen we de De Hunnenschans in Oosterbeek en Sport 2000 die onze deelname als Stichting Ezelshoren/Vaders Actief ondersteunde vast bedanken. Want zonder wat goed schoeisel en een financiële bijdrage aan FC Lauwersgracht hadden we, denk ik, deze ranking en dus de finale net niet gehaald.

Op naar Rio,
FC Lauwersgracht
Rob en Dartje

P.s: Maatschappelijke Meerwaarde Sport-> sport is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een sociaal gebeuren bij uitstek. Niet alleen voor sporters zelf, maar ook voor de vele vrijwilligers, toeschouwers en fans. Door sportbeoefening ontstaan ongekende kansen op maatschappelijke binding, integratie en sociale cohesie.
Mensen, die elkaar vanwege een andere huidskleur, religie of sociale afkomst niet zien staan, leren elkaar beter kennen en krijgen meer begrip voor elkaar. Echt iets voor Vaders Actief dus……, lees meer www.dutchhomelesscup.nl

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply