asd asdsa f
Uncategorized

Habil GESLAAGD voor LSR-opleiding

0 26

Habil heeft via het Sportbedrijf Arnhem de opleiding LSR gevolgd, Leider Sportieve Recreatie! Wat dit precies voor hem betekent, gaat nog blijken. Maar volgens de flyer is hij nu een super sociale sportman die volledig zelfstandig sportevenementen weet neer te zetten.

Citaat uit de flyer:

“Het opzetten van sportieve recreatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen en het leidinggeven aan deze doelgroepen zijn zaken die vragen om specifieke pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden. Tijdens de opleiding LSR-2 maakt u zich die vaardigheden eigen. De opleiding wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid en wordt officieel is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)”.

Het doel van de LSR-opleiding is het aanreiken van kennis en vaardigheden waardoor de deelnemers op een verantwoorde, eigentijdse en stimulerende wijze leiding kunnen gaan geven aan groepen en/of individuele recreatieve sporters.

Bij Vaders Actief doe je dit al 2 jaar als Volleybal- en voetbaltrainer. Namens Vaders Actief bedankt voor je enthousiaste, super-, sociale, sportieve inbreng en (net als alle anderen) enorm veel succes met je LSR diploma “Chapeau”!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply