asd asdsa f
Uncategorized

Is onze coördinator de beste buur van Nederland?

0 20

Op www.buurtlink.nl is de zoektocht naar de Beste Buur van 2010 begonnen! Iedereen kon (en kan nog steeds) iemand daarvoor nomineren. Dus mocht jij iemand kennen die onvermoeibaar activiteiten organiseert in de buurt en zo de wijk bij elkaar houdt? Ken jij iemand die dag en nacht klaar staat om iedereen wijs en met een open hart toe te spreken: “Zin in een bakje koffie?” Dan is het hoog tijd dat jij hem of haar nu in het zonnetje zet!

Hoewel ik verschillende goede buren ken, heb ik gekozen voor iemand die niet direct mijn buurman is, maar er wel echt voor iedereen wil zijn. Zijn nick-name in het Broek is een merk, Maras, want als hij iets doet dan volgt dit 2 sporen: samen en waarheid. Dat is voor hem belangrijk en zorgt ervoor dat het hem en de mensen om hem heen goed gaat en hopelijk ook blijft gaan. Tevens is hij natuurlijk coördinator van Vaders Actief. Op deze site kun je lezen wat Orhan als bruggenbouwer en Vader in Arnhem allemaal aan het doen is!

Maar naast dat Orhan is genomineerd, staan ook andere wijkkanjers in Arnhem in de top 100. Ik noem even Christa Hartemink en Ria Bouwen omdat ik hen persoonlijk ken, maar als ik echt eerlijk ben dan denk ik dat eenieder die hierop vermeldt staat, in ieder geval een aantal harten geraakt heeft met zijn of haar Goede werken en eigenlijk een lintje verdient heeft. Gelukkig hoef ik dus niet echt te kiezen.

De vakjury bepaalt namelijk op 8 december 2010 wie van de eerste 10 genomineerde buren de winnaar wordt. Deze winnaar krijgt niet alleen de titel “Beste Buur 2010”, maar mag ook samen met 49 anderen een dag naar Dierenpark Amersfoort! Zet dus jouw favoriete Buur in de schijnwerpers en zorg dat er gestemt wordt via “Beste Buur 2010”!

Rob van Sprang
P.s: De beste buurman dat word je natuurlijk niet alleen!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply