asd asdsa f
Uncategorized

Jong gedaan is oud-geleerd A.

0 31

Iedere vader moeten kunnen zwemmen en dit kunnen laten zien a.d.h.v. diploma’s. Na een korte inventarisatie bleek dit bij de vaders-actief groep nog niet het geval en dus gaan we onder het motto: “Jong gedaan is oud-geleerd” op zwemles.

23 November om 22u was de eerste les in het Zwem- en Instructiebad Oosterbeek en hebben we een plan gemaakt voor vervolglessen. Deze gaan in samenwerking met het Sportbedrijf en zwemvereniging Neptunes van start op dinsdag 11 januari 2011 om 20.30 in de Koppel. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar Chris (sportbedrijf), Jochem (ROC A12) en Marco Derksen (Seafari)!

Tevens gaan we op 10 december samen met de opa’s, kinderen en kleinkinderen van de vaders die dit jaar actief zijn geweest, een rustmomentje inlassen in naar het Zwembad (ook een beetje Sauna) te Malden. We doen dit samen met de Stichting Mozaïk in Nijmegen waarmee we in de vorm van een soort waterpolo wedstrijd (tussen al het uitrusten door) de competitie aangaan.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply