asd asdsa f
Uncategorized

Als winnaars naar de Gemeente raad

0 24

Het stond al lang op het programma van Orhan, coördinator Vaders Actief, “met alle vaders en ook de moeders naar het Gemeentehuis”. Dit om kennis te maken met hen die voor ons in de raad beslissingen nemen, mensen die we hard nodig hebben voor het verder ontwikkelen van Vaders Actief. Nu, nadat we de 1e prijs, 2.500 euro, hebben gewonnen in de landelijke competitie van eigenwijze buurten, krijgt dit bezoeker een bijzonder tintje. Er zijn namelijk verschillende actievelingen uit andere steden in Nederland die nu ook een Vaders Actief groep willen starten. Het dus niet meer alleen Vaders actief voor de straat, de wijk, de stad “Arnhem”, maar straks ook voor Gelderland, voor Nederland en misschien we geheel Europa. Dream on zou je zeggen, maar er gaan stemmen in Italië, Duitsland en…. Het is namelijk een erg makelijk concept en goed te kopiëren als je de juiste mensen kunt vinden.

Stap voor stap, ofwel bloemetje voor bloemtje! Maandag 13 december om 17.30 is de eerste stap met veel bloemen o.a. 40 rozen, één dankjewel voor ieder raadslid. We verzamelen bij de fontein voor de trouwzaal.

Tot dan,
Orhan en Ismail

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply