asd asdsa f
Uncategorized

26 Maart “Rond de tafel over opvoeden!”

0 27

Als vaders gaan we aan de slag om een tafel te maken van (rest)hout. Een tafel waarin we opvoedvragen, -succeservaringen en het -motto van onze voorzitter Ismail Dilekci: “Opvoeden is nooit een probleem, het is een uitdaging die vraagt om actie” gaan verwerken.

Samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin nodigen wij alle vaders in Arnhem uit om over “opvoeden” in gesprek te gaan en, naast een stukje resthout, iets mee te nemen dat een link heeft met hun eigen opvoeding of die van hun kind. Een samenvattend verhaal zal uiteindelijk blijvend in de tafel verwerkt worden, zodat de vaders en hun opvoedtips, -herinneringen en vragen een eigen leven gaan leiden. De tafel zullen we namelijk bij al onze Vaders Actief activiteiten gaan inzetten!

Kortom, het is de bedoeling dat u:
* vragen gaat stellen! Iedereen maakt in de opvoeding wel eens een lastig moment mee;
* antwoorden (tips) geeft! Want er zijn vast ook momenten geweest dat u dacht: ‘Hee, dít werkt goed!’

Deze avond vindt plaats op zaterdag 26 maart in de Symfonie, Valckenierstraat 1, rond 18.30. Lees meer op www.arnhem-duurzaam.nl o.a. over Vaderdag 19 juni, Lucht-Kussen-Feest, …

Rob van Sprang,
Ezelshoren@gmail.com
(06-25075803)

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply