asd asdsa f
Uncategorized

Als vaders bruggen bouwen tussen mensen….

0 28

Wij van Vaders Actief willen in Arnhem bruggen bouwen tussen mensen: “Arnhemmers”. Arnhemmers die hier geboren en getogen zijn en Arnhemmers die na een hele wereldreis hier zijn thuisgekomen. Belangrijk is dat zij willen blijven en energie over hebben om gehoor te geven aan onze oproep! Vaders Actief…

1. “Kom rond de tafel over opvoeden” Op 26 maart a.s. gaan we vanaf 18.30 uur in symfonie, Valckenierstraat 1, met alle aanwezige vaders en samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin een tafel maken van resthout met als thema “opvoeden” –vragen, tips en herinneringen.

2. “Kom samen met vrouw en kinderen naar Moederdag Matjes Markt” Op 8 mei gaan we van 13.00 uur tot 17.00 uur samen alle moeders in Het Broek/Arnhem verwennen met een gratis plantje, kopje thee, heerlijke hapjes, muziek en een Moederdag Bingo. Tevens zijn er allerlei activiteiten voor kinderen.

3. “Kom en organiseer mee tijdens het Lucht-Kussen-Feest” Als Vader ben je natuurlijk pas echt gelukkig als je kinderen dat ook zijn. Vandaar dat wij hebben besloten op 19 juni a.s., “Vaderdag”, verspreid over Sonsbeek overal luchtkussens te plaatsen op groene energie -van voetbalveld tot danssalon- en te gaan springen voor een goed doel onder het motto: “Samen leven, is samen springen”!

Wij vinden dit Energie Goed Besteed, u ook? Laat het ons weten door mee te denken, te doen of door te sponsoren.

Vaders Actief
(i.o. Rob van Sprang/06-25075803)

Mogelijke tegenprestaties:
• Een dankwoord op deze website www.vaders-actief.nl;
• Uw logo en verhaal op de website www.arnhem-duurzaam.nl
• Uw logo op de springkaart en/of Moederdag flyer;
• Uw logo op het entree luchtkussen te Sonsbeek.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply