asd asdsa f
Uncategorized

NL Doet en de Vaders doen natuurlijk mee, maar…

0 26

De bedoeling was goed, maar op de dag van de uitvoering was iedereen: druk!, zwak!, ziek!, in ieder geval afwezig! Het was een rare een trietse regenachtige NL Doet Dag met alleen maar afmeldingen zelfs van de kok. Dit terwijl het juist de bedoeling was om samen met de buurt en met lekkere kleine hapjes een beetje verschil te maken door ouderen en mindervalide in het Broek te verrassen met een lekker hapje.

Misschien dat we het later nog eens gaan proberen, want voor de Vaders Actief is het natuurlijk altijd Doe Dag. Hopelijk hebben we dan ook echt een adressenlijst, zodat we dan ook gericht de deuren langs kunnen om hen te verrassen. Want ook dit bleek tot nu toe onmogelijk te realiseren.

Misschien tot 5 april om 13 uur, deze Doe Middag hebben we voorlopig opnieuw afgesproken!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply