asd asdsa f
Uncategorized

Moederdag Matjes Markt 8 Mei!

0 24

-Jan van Riebeeckplein/Broekstraat/Stadhouderstraat, van 13.00 tot 17.00 uur 8 mei 2011

Moeders, er hoeft op Moederdag natuurlijk niet gekookt te worden, Uw kinderen kunnen komen springen, U komt van Uw overbodige spullen af en we hebben voor U speciaal een Moederdagplantje gereserveerd op de plantjesmarkt. Tevens maakt U tijdens de Moederdagbingo kans op een middagje shoppen met vriendinnen.

Rommelmarkt vanuit Uw eigen tuin, stoep of op het Jan van Riebeeckplein. De voorjaarsschoonmaak is net geweest dus u hebt vast veel spullen die u zou willen verkopen. Op 8 Mei kan dit en dat kost u niets! Wij hebben echter alleen voor de hierboven genoemde straten een vergunning.

Plantjesmarkt waar u tegen inkoopprijs van de kweker zomerbloeiers en vaste planten kunt kopen om een geveltuintje mee in te richten. 6 Mei om 19 uur gaan we plantjes uitzoeken voor de verkoop. Wilt u mee?

Halal Barbeceu door Marasli Orhan, specialiteit Köfte! Voor volwassenen 2 € en voor kinderen een kleiner broodje 1 €. Verder is er gratis koffie en thee in de Yurt, een grote Mongoolse tent. Speciaal aan deze thee is dat u de theeblaadjes eerst zelf gaat plukken.

Springkussens dit jaar waarschijnlijk 2 zodat de vaders echt kunnen oefenen voor het luchtkussenfeest op Vaderdag 19 juni. Lees hierover meer op www.luchtkussenfeest.nl.

Bingo Als u met de flyer een bloemetje ophaalt, vul dan ook je naam en telefoonnummer in. Je maakt dan om 15.00 uur kans op mooie Moederdagprijzen! Bijvoorbeeld een middagje shoppen met vriendinnen.

Aanmeldingen Als u een leuk idee hebt om moeders op deze dag extra in het zonnetje te zetten, laat het ons dan snel weten via de mail Ezelshoren@gamil.com of telefoon 06-25075803! Misschien dat we dit nog voor Moederdag voor elkaar kunnen krijgen. We zoeken in ieder geval nog een zanger en/of zangeres.

Tot 8 Mei Moederdag!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply