asd asdsa f
Uncategorized

Vaders en moeder uitgenodigd en gekomen…

0 72

Op 16 april was het de bedoeling dat alle vaders naast hun vrouw en kinderen een andere vader en zijn gezin zouden uitnodigen om gezellig samen wat te drinken, te eten, te kijken naar de sportende kinderen, te luisteren naar de Vaders Actief plannen en natuurlijk straks mee te doen met de voorbereidingen voor de Moederdag Matjes Markt en het luchtkussenfeest op Vaderdag 19 juni.

Er waren gezinnen met hun roots in Irak, Egypte, Indonesië, Somalië, Turkije, India, Suriname …. En natuurlijk Nederland. Er werd gesproken over de samenwerking met het Sportpunt/Sportbedrijf door Menno Schermer, over hoe vanuit de politiek in Arnhem naar de Vaders wordt gekeken door Gemeenteraadslid Newin, over de onlangs bij Zwemvereniging Neptunes geslaagde vaders door zweminstructeur Paul Soomers, over hartelijkheid en zingen op Moederdag door gebedsgroep Malithy Salhayasai, over een EHBO cursus endergerlijke door Bircan Yildirim maatschappelijk werk Rijnstad en door Rob van Sprang over de fiets die Orhan, coördinator van Vaders Actief, onder de titel “beste buurman van Arnhem”, heeft ontvangen van sponsor Chico’s place. Veel beter had de avond voor de vaders dus niet kunnen verlopen!

Wordt vervolgt..

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply