asd asdsa f
Uncategorized

Kijken over de grenzen heen…

1 49

… is durven dromen van iets dat nog niet is of zelfs onmogelijk lijkt.

Dat is wat het organiseren van het luchtkussenfeest www.luchtkussenfeest.nl voor Orhan, Rob en de Actieve Vaders betekent. We doen namelijk iets ver buiten de grenzen van onze wijk ‘t Broek op een plek “Park Sonsbeek” die we helemaal niet zo goed kennen! We doen dit op een manier die groter is dan we ooit hebben gedaan en voor mogelijk hielden. We zien: 12 luchtkussens, 12 verrassingen met lucht -van het grootste luchtkasteel ooit gebouwd tot luchtfietsen voor de Ome Joops’ Toer-, 12 verschillende gerechten, de lookalike van Jan Smit, kinderen die Vaderdagliedjes komen zingen enz. enz.

Goed, 19 juni op Vaderdag is het zover en zien we wat er van onze dromen terecht is gekomen! Of we voor zot verder door het leven moeten of dat we ook echt dromen van anderen hebben weten waar te maken hangt nu nog in de lucht!

About the author / 

Rob van Sprang

1 Comment

 1. marrit 31 May 2011 at 14:57 000000000000Tue, 31 May 2011 14:57:23 +0000 - 

  Hallo Actieve vaders!
  Wij hebben enorm hard gelachen om de flyer, wat ONTZETTEND LEUK, en ontzettende gave activiteiten!!!!!!!! Echt heel erg inspirerende!! Geweldig hoe jullie bezig zijn, enne het is nu al een succes!!! Helaas kunnen we zelf niet, maar echt, anders hadden we echt komen kijken, wow, wij zijn echt onder de indruk!!!
  Heeel veeel plezier op vaderdag!
  Hartelijke groetjes namens iedereen van WijkAlliantie
  Marrit & Julie

Leave a Reply