asd asdsa f
Uncategorized

HET LUCHTKUSSENFEEST; “Een dag waarop mensen elkaar ontmoeten, terwijl ze goede dingen doen” .

0 123

Aan deze bovenstaande ambitieuze doelstelling van de Stichting Ezelshoren en Vaders Actief zou je naar eer en geweten toe kunnen voegden dat ze het onmogelijke waar willen maken. Waarom? Om 7 uur regen, om 8 uur regen, om 9 uur regen en regenzovoort en dat gecombineerd met een evenement dat super afhankelijk is van het weer! De organisatie besloot echter in de stromende regen op te blijven bouwen op basis van de belofte van de rader: “na 12 uur zou het wel eens beter kunnen gaan”. Deze houding was kenmerkend! Iedereen was ver buiten zijn comfortzone in zijn of haar eigen ogen een klein wondertje aan het verrichten. Zo groot was ook de ontlading aan het eind van een geweldige dag toen we het luchtkasteel, dat we op aarde hadden gebouwd, weer loslieten.

Een duurzame dag zeker voor de organisatie, omdat we deze nimmer zullen vergeten vanwege de regen, het succes en de eeuwige band tussen mensen die deze luchtkussen-droom samen hebben waargemaakt. Zie filmpje van MVE Media voor een impressie van de dag!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply