asd asdsa f
Uncategorized

Vaders delen uit tijdens the AIR, KISS and FLY afterparty..

0 79

Een oproep aan de Gemeente om met schône lucht voor onze kinderen te zorgen!

De vaders waren namelijk samen met de volledige organisatie van het luchtkussenfeest uitgenodigd bij de Wethouder, Raadszaal van het Gemeentehuis, 8 september om 17 uur. Deze ontmoeting had te maken met de ambities van het Luchtkussenfeest richting de Millenniumdoelen maar vooral ook met het feit dat Inge van der Vaart van I-link samen met de bezoekers (en later de energiemarkt en o.a. de Hugo de Groot- en Montessori school) een prachtige wolkenbanier heeft gemaakt van stukjes overgebleven stof. Op de flyer heette dit positie 3 met de tekst; Schône lucht voor Arnhem, dit staat natuurlijk ook op de banier die de kinderen op de foto de raadszaal indragen en is bedoelt als verzoek aan de wethouder om hiervoor te zorgen.

Tevens hebben we onder het motto: “nu we er toch zijn” de prijzen uitgereikt aan de vader en zoon (Michel en Lars Bos) die het onderdeel: “Laat je vader vliegen voor Vaderdag” gewonnen hadden, dat was natuurlijk een vliegles samen over Arnhem, de opbrengst bekend gemaakt (zie hieronder voor een overzicht) en wat onverwacht de zilveren ezel uitgereikt aan de actiefste vader sinds de opstart van Vaders Actief, Marasli Orhan.

Na afloop waren we uitgenodigd voor een drankje en wat kleine vegatarische hapjes Café Dudok. Errrug gezellig en wie weet volgend jaar weer een luchtkussenfeest!

Iedereen bedankt,
Rob

De totale opbrengst 1.372,40 zal worden ingezet voor:

^ Stichting As-Salaam 56,40 (voor een kinderactiviteit tijdens Arnhem Wereldstad)
^ Stichting Pani 150 (107 + 43, zie www.stichtingpani.nl)
^ Vaders Actief 325 (kinderen gaan hun vaders bedanken voor 3 jaar actie)
^ De Ome Joops Tour 125 (Team sponsoring tijdens de tour in 2011)
^ Simavi, met moeders werken aan gezondheid -van Zambia 150
^ Jonahuis, opvang jongeren in nood 150 (bestemming in overleg)
^ Stichting Rozes For Childeren/Vluchtelingenwerk INLIA 250
^ AAC G-sport, gehandicaptensport in Arnhem 66 (voor wijkgerichte activiteiten)
^ Het dierenasiel en de ambulance Arnhem 100 (bestemming in overleg)

* Deze verdeling is o.a. tot standgekomen door directe inzet op Vaderdag, op basis van de ingeleverde kaarten en de gewenste bestemming: 75% voor vaders actief, 15% voor Stichting Rozes/INLIA en 5 % voor Stichting Pani en de Ome Joops Tour.

* Het slechte weer heeft dan wel de pret niet mogen drukken, de opbrengst heeft er wel onder te lijden gehad. Vooral bij het restaurant “het gebakken luchtje”, de koffie en de poffertjes waar we de meeste opbrengst verwachtten, moest dit spijtig worden vastgesteld.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply