asd asdsa f
Uncategorized

Volleybal, kickboxen/worstelen gered????

0 51

Dankzij de bezuinigingen was het dit jaar worstelen en na een lange strijd weer boven komen. Eigenlijk alleen nog om een beetje lucht te happen, want daar waar het gaat om wekelijks sporten blijkt het erg moeilijk om de handen op elkaar te krijgen en hebben we voor nu slechts een voorschot gekregen. Het is dus nog wachten op een definitieve beslissing van het College in april/mei. Min of meer mogen we hierbij vertrouwen op een Goede afloop, maar de Gemeente maakt -soms ook echt terecht- wat rare sprongen nu alles toch met wat minder moet.

Goed, de Vaders kunnen in ieder geval verder en komen met Goed nieuws terug in het Arnhemse Broek -wekelijks Volleybal, Kickboxen/worstelen en de inloop op zaterdag avond gaan door. Tevens heeft het Wijkplatform zowel voor Moederdag als voor Vaderdag een klein budget ter beschikking gesteld.

Coördinator en worstelkoning Orhan Marasli

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply