asd asdsa f
Uncategorized

Een bijenhotel op de dag van de aarde

0 21

Toevallig viel deze aarde dag samen met de spel-zonder-grenzen sportdag! Beide zouden zelfs plaatsvinden te Sonsbeek, de één boven de ander beneden. De verwachte regen zorgde echter voor een scheiding, zodoende moeten de sporters naar binnen bij sporthal Valckenhuizen en gaan de vaders op dag van de aarde wat spannende momenten tegemoet. De voorbereidingen zijn in volle gang. Terecht, want vader to be Rob van Sprang heeft met zijn activiteit, getiteld: Bouw mee aan bijenhotel Vitezzz hiervoor al geld ingezameld tijdens het trouwfeezzz: Buzzzy Bridzzz to bezzz. Er kan dus sowieso gebouwd worden! Niet alleen, maar samen met Milieudefensie Arnhem en de Arnhemse Imkers

22 April om 16 uur wordt Hotel Vitezzz, nadat er geweldig genoten was van de aarde, officieel geopend! Wilt u een kijkje nemen of meebouwen? Het staat tussen het bezoekerscentrum en het Watermuseum aan de overzijde van het water waar ook alle andere activiteiten zijn.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply