asd asdsa f
Uncategorized

Geen Compassie prijs Vaders Actief

0 32

Ik zou willen zeggen: helaas! Maar ja om in de VIP-Room bij Ajax sponsors te werven –naast de eer, de hoofdprijs- voor wat we in Arnhem doen, dat lijkt me niet echt een waardevolle prijs voor onze Vitesse georiënteerde vaders. Ik zou het natuurlijk mis kunnen hebben en de compassie van de Amsterdammers onderschatten. Edoch, het is blijft rare prijs. Zoals het ook een rare maar mooie dag was!

We hadden namelijk als vanouds veel lol en zijn uiteindelijk onbezonnen en vrij langs alle koffieshops geslenterd op zoek naar Halal food. En ik kan zeggen dat was niet makkelijk, maar erg lekker. Zoals alles waar je echt moeite voor hebt gedaan vaak ook echt lekkerder smaakt. Een beetje zoals het middag gebed dat de vaders Orhan en Halil hebben volbracht in de Mozes & Aäron kerk. Een plekje vinden aldaar was niet gemakkelijk en daagde de kerkgangers uit tot compassie –ruimte geven aan de ander-, maar droeg wel een blijvend steentje bij aan de dag en de beleving ervan.

Goed, we danken het Mozeshuis voor de gastvrijheid, nominatie, uitnodiging en wensen de winnaars –Ambrose Ongwen, Seeds of Peace Africa, www.peacebeyondborders.nl, succes in de VIP-Room van Ajax en het beste met hun plannen in Kenia.


Van links naar rechts:
Adviesgever/adviesnemer Halil Uyar
Voorzitter Vaders Actief Marasli Orhan
Stichting Ezelshoren Rob van Sprang

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply