asd asdsa f
Uncategorized

Iedere vader zijn ding!

0 23

De Ene vader bekommert zich om de onder-water-wereld van de haring, de Ander om de leefomgeving van de mus! Iedere vader zeg maar zijn ding. Dit weekend stond bij de vaders centraal: Spelen/sporten zonder grenzen en het jaar van de bij ‘Bijenhotel Vitezzz’.

Beide vaderwensen zijn in vervulling gegaan! Zo valt te Sonsbeek in de wei sinds zondag het Bijenhotel te bewonderen -net na het Bezoekerscentrum en nog voor het Watermuseum en dan aan de overkant van het water- en hebben Broekse vaders opnieuw de eerste prijs gewonnen, 750 euro voor sportactiviteiten in de wijk. Het Vaders Actief Team van Orhan en sponsor ‘Chico’s place’ wist hierbij de 5e plaats te halen. Ook een uitzonderlijke prestatie gezien zijn team het jongste was. Het Beloftenteam, de toekomst van de wijk, met kinderen allen jonger dan 12 jaar of jonger.

Kortom, 22 april gaat in de boeken als een buzzzzy day!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply