asd asdsa f
Uncategorized

3 Juni scoren voor G_doelen

0 26

Na de verkenningstocht langs allerlei groepen die actief zijn in de Arnhemse samenleving mogen we u vreugdevol te kennen geven dat onze exercitie succes heeft gehad. Op Vaderdag zal namelijk midden in de stad ‘het paradijs’ de finale van het beachvoetbaltoernooi plaatsvinden! Een toernooi dat Vaders samen met het Sportbedrijf Arnhem en de Stichting Ezelshoren gaan organiseren.

De aftrap vindt plaats een aantal weken eerder op Thialf, waarschijnlijk zondag 3 juni. Hier worden de voorrondes gespeeld en zal een doelpunt niet alleen gejuich of …… gaan opleveren. Ieder doelpunt brengt namelijk ook geld op voor een Goed doel dat per team kan verschillen. De enige voorwaarde is, dat het Goede doel aan een team verbonden is en vooraf bekend moet zijn gemaakt aan de organisatie. De Stichting Ezelshoren gaat hiervoor -samen met de spelers- op zoek naar sponsors en geeft zelf het Goede voorbeeld door aan ieder doelpunt -willekeurig wie het maakt- 10 euro toe te kennen. Mocht u echter ook willen sponsoren, maar iets willekeuriger zijn, dan is sponsoring van één team of zelf één speler ‘Vader’ een optie. Zodra de teams, spelers en de Goede doelen bekend zijn, hierover meer.

Op Vaderdag zondag 17 juni “finale dag” sluiten wij aan bij eredivisie wedstrijden Beachvoetbal en worden allerlei activiteiten georganiseerd voor en met kinderen, o.a. een klimmuur. Het wordt dus een echt lekker sportieve Vaderdag!

Opgeven van een team kan bij Rob van Sprang 06-25075803! Hieraan zijn geen kosten verbonden….

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply