asd asdsa f
Uncategorized

Moederdag Matjes Markt gaat door….

0 23

De vaders organiseren op 13 mei opnieuw de Moederdag Matjes Markt. Deze zal vergelijkbaar met vorige jaren in het teken staan van het verwennen van Moeders. Zo kunt u opnieuw op de Stadhouder, Broekstraat en het Jan van Riebeeckplien uw overbodige huisraad proberen te slijten, is er Moederdag muziek, zijn er lekkere hapjes en wordt er het één en ander georganiseerd voor de jeugd.

Één persoon zal er echter niet bij zijn en dat ben ik. Want hoewel ik wel op de achtergrond wat help bij de organisatie, zal ik na 3 keer thuis in Tilburg afwezig te zijn geweest op Moederdag, mijn eigen moeder eens wat gaan verwennen! De coördinatie ligt dit jaar daarom volledig in handen bij Marasli Orhan. Mocht je dus iets willen bespreken dan is hij de aangewezen persoon. Hij is te bereiken via 06-47574618.

Met vriendelijke groet,
Rob van Sprang

P.s: De plantjesmarkt gaat naar aller waarschijnlijkheid niet door! Het is laat in het seizoen en de organisatie van 2011 heeft dit jaar andere plannen.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply