asd asdsa f
Uncategorized

25/10 – 4/11 Fair Trade week 2012

0 19

Fair Trade, eerlijke handel! Dat is natuurlijk iets dat vaders afkomstig uit landen waar dit niet zo vanzelfsprekend is, na aan het hart gaat. Het gaat om toekomst, hoop en zelfredzaamheid op de plek van herkomst -millenniumdoel 8. Vandaar dat we alle migrantenorganisatie, met name vaders natuurlijk, willen vragen mee te denken/doen met het nog te ontwikkelen van dit programma. We hebben natuurlijk nog even maar het denken kan natuurlijk gedurende vakantie als we onze gedachten leegmaken, vast beginnen!

Fijne vakantie en succes,
Rob
(06-25075803)

P.s: Een idee is misschien om iets doen met kanskaarten, zie www.kansenkaarten.nl. Fair Trade gaat namelijk om kansen ruilen, waar geld een onderdeel van kan zijn.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply