asd asdsa f
Uncategorized

Vaders Actief 2012 gered! En nu op vakantie…

0 28

Ondanks de bezuiniging mogen we dit jaar onze handen inéén vouwen, het is namelijk weer gelukt de begroting rond te krijgen. In het bijzonder willen we hiervoor Jan Jans -Dienst MO, Het wijkplatform het Arnhemse broek, het Samenlevingsfonds en onze sponsor Chico’s place enorm bedanken!

Voor 2013 gaat het lastig waarschijnlijk onmogelijk worden en mogen we dus voorzeker niet bouwen op resultaten uit het verleden. Het wordt zoeken naar nieuwe opties bijvoorbeeld van Vaders Actief een echte vereniging maken en van de Vaders “naar vermogen betalende” leden. Tevens gaan we, hoewel een beetje tegen de tijdgeest in en nog actiever als voorheen, op zoek naar sponsoren.

Eerst gaan we natuurlijk lekker op vakantie!

Tot later…..

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply