asd asdsa f
Uncategorized

3-9/11, de week van de Dialoog!

0 22

Aangezien iedere dag voor ons een dag is waarop we zonder te discussiëren in gesprek zijn -ten minste dat is de bedoeling- en we al een aantal jaar meedoen met de Dag van de Dialoog, is het logisch dat we in een vroeg stadium op 29 mei hebben meegedacht over wat het thema voor 2012 zal gaan worden . Werkelijk het ging alle kanten op! We waren dus heftig in dialoog laat ik het maar zo zeggen. Waarna we uiteindelijk hebben gekozen voor het thema: Waardering. Met als subvraag: wanneer voelde jij je het meest gewaardeerd? Een beetje een man-bijt-hond-vraag. Misschien werd deze vraag daardoor net wat hoger gewaardeerd -één stem- boven de vragen die iets minder intiem zijn. Kortom, de algemene stemming was dat als je gewillig in dialoog gaat dit een bepaalde mate van kwetsbaarheid van je vraagt vandaar da je ‘allen gelijkwaardig’ even worsteld met bovenstaande vraag naar je innere ik. Stel hem vast eens aan jezelf…

Ik hoop dat er veel vaders gaan meedoen, de eerste dialoog dag is 3 november 2012!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply