asd asdsa f
Uncategorized

Burendag volop gevierd aan het Jan van Riebeeckplein.

0 34

Skaten & Eten dat was de bedoeling en dat hebben we gedaan! Voor de tent, koffie, thee, de skates en de skate coach hadden wij gezorgd dankzij een bijdrage van het Oranjefonds en de Douwe Egberts. Burendag is namelijk een landelijk evenement met een motto: “eens per jaar de koppen bij elkaar”! Daarnaast heeft het Wijkplatform ons met een kleine bijdrage van begin kapitaal voorzien waarmee wat snoepjes, drank, bordjes, bestek, mayo en natuurlijk de prijsjes konden aanschaffen. Verder was het de opzet dat alle buren zelf zouden zorgen voor de hapjes. En ja, ik ben misschien niet objectief maar volgens mij hebben we veel meer gedaan: het plein geveegd, de tent opbouwen enz….

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply