asd asdsa f
Uncategorized

9 Oktober, benefietconcert voor Nicaragua

0 48

Het kaf van het koren scheiden. Hoewel dat ook hier op allerlei manieren lastig kan zijn, lukt dit onze boeren aardig. Vandaar dat we in staat zijn op kennisniveau de boeren daar te helpen. Nu de middelen nog! Daartoe gaat Vader en muzikant Salvatore van de band Banderlatina samen met collega artiesten in Musis Sacrum los voor de boeren daar in Nicaragua een project van Agriterra dat Fairtrade Arnhem ondersteunt.

Het belooft een spetterend benefietconcert te worden in de sfeervolle Ravelijnzaal, een beetje als de welbekende MTV ‘unplugged’ sessies. Met optredens van: Bandera Latina, Caracola (Latin jazz), Hester Macrander, Julian Hertz, Dorka en Wessels, Pink Circus en Troubadour Gerard Sobrius. Verder zijn we nog in gesprek met o.a. Blaudzun en mogen we het programma uitbreiden naar de Parkzaal wanneer de kaartverkoopmeter de 300 aantikt.

Aanvang: 20:15
Entree: € 17,50 pp (minimaal 50% voor het Goede doel)

Zie voor meer informatie en online ticketverkoop de site van Bandera Latina en/of bestel kaartjes via de mail ezelshoren@gmail.com

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply