asd asdsa f
Uncategorized

Vader Actief Tafel krijgt bestemming

0 38

Onder het motto: “Één tafel zegt meer dan 1000 woorden”, maakte de vaders in 2010 van resthout deze kleurrijke tafel. Een tafel met teksten van vaders van verschillende komaf! Later ging deze tafel op reis langs verschillende scholen in het film your school project en deed hij dienst als koffie tafel o.a. bij de Moederdag Matjes Markt. Nu krijgt de tafel een enigszins vaste bestemming bij vader Maarten Laros die probeert via zijn Platform voor bestuurlijke vernieuwing de politiek een impuls te geven. Politics reinvented “wie is de nieuwe Thorbecke?” dat zijn kreten die je bijblijven na een gepassioneerd gesprek met hem over de politiek! Kortom, er gaat een hoop gebabbeld worden aan deze tafel en de tafel praat mee.

Éen van de gedichten in de tafel:

Minacht nooit,
Want wie geminacht wordt kan zo op een dag iets geweldig doen!
Wij zijn allemaal verschillend van kleur en origine, maar zijn ook allemaal één.
Wij vullen elkaar aan net als de “rest” houtjes in deze tafel .

“100 Planken los vormen geen tafel”.
Samen ontstaat er iets, worden ze vruchtbaar.

Namens Vaders Actief, Halil….

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply