asd asdsa f
Uncategorized

Arnhemse uitdaging op CitySafari

0 27

Een soort aapjes kijken voor mensen van goede wil! 22 Oktober waren ze in ‘t Arnhemse Broek met de bedoeling om eens te kijken wat daar zoal speelt en dan met name rond de stichting Ezelshoren en Vaders Actief. We hebben namelijk verschillende keren hulp gekregen vanuit deze club “De Arnhemse uitdaging”. Ter herinnering de presentjes tijdens het Volleybal toernooi kwamen via hen en mede ook de ondersteuning van de Luchtmobiele brigade voor project: ben je een man of een muis? Goed, we hebben ze rondgeleid door de wijk van het Jan van Riebeeckplein tot het Torentje, laten we hopen dat we een Goede indruk hebben achtergelaten.

Adviesbrigade, bedankt voor uw aangenaam bezoek!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply