asd asdsa f
Uncategorized

Expertise gewenst in Amsterdam!

0 128

4 December ging ik op weg naar Amsterdam: “problemen met Hangjongeren”. Ja, die hebben mensen soms in Arnhem, maar in Amsterdam ook! Dus dacht de Wijkalliantie wijk- en stad overstijgend succes te exporteren naar plekken in Nederland waar dat nodig is, matchmaken noemen ze dat. Degene die geeft, krijgt een onkostenvergoeding en 200 euro voor eigen projecten.

Het ging uiteindelijk om een Marokkaanse vrouwen groep die met hun kinderen en mannen niet instaat waren het gezin op de rit te houden. Van onverschilligheid & drugsgebruik tot criminaliteit. Geweldige kandidaten dus voor project: “Ben je een man of een muis?” en/of Vaders Actief.

Wil je weten hoe dit verder gaat, volg ons dan via twitter @millenniumezel

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply