asd asdsa f
Activiteiten

11 Mei Moederdag: “Creatie in de Mixer”

0 52

Samen met de initiatiefgroep van Creatie in de Mixer gaan we van 13 uur tot 17 uur in het Bezoekerscentrum Sonsbeek een tafel maken waarin het alle gedachten rond verbroederen een plek gaan krijgen.

Deze tafel gaon we maken van rest- en afvalhout -zoals we ook een aantal jaar geleden de Vaders Actief Tafel hebben gemaakt- en werken we af onder een doorzichtige epoxylaag. Het blijkt namelijk dat deze Vaders Actief Tafel mensen ondanks hun verschillen blijft verbinden en dus een prima manier is om te verbroederen en deze verbroederboodschap ongoing te verspreiden. De tafel gaat daarom na Park Presikhaaf 15 juni “de Dag van de verbroedering” blijvend op reis naar andere locaties waar deze boodschap betekenis gaat krijgen. Hierbij kun je denken aan bemiddeling bij conflicten op de werkvloer, in een buurthuis of zelfs een politieke partij.

Wil je mee timmeren, laat het me dan even weten?

Rob van Sprang
Ezelshoren@gmail.com
(06-25078503)

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply