asd asdsa f
Nieuws

Het integratiediner

0 40

10 Oktober jongstleden namen de vaders weer ouderwets het initiatief om erop uit te gaan! Het was even stil geweest en ja daar was ook wel reden toe. Op het programma stond het Integratiediner bij Resto van Harte, Leerpark Presikhaaf, nabij de plek waar de Vaders voornemend zijn de Dag van de Verbroedering te organiseren: “Park Presikhaaf”. Alle reden om weer eens mensen te ontmoeten en contact te maken.

Aanwezig waren o.a.: de wethouder Luuk van Geffen en onze nieuwe burgemeester Herman Kaiser. Beide heren mengden die zich bijzonder gemakkelijk tussen hun Arnhemse broeders en zusters en zij noemden hen ook zo.

Opnieuw aanstoken met het Arnhem virus en door deze speach bevestigd -dat de Dag van de Verbroedering een bijzondere dag zou worden-, namen verschillende vaders (waaronder Micheal, de bedenker/initiatiefnemer) afscheid wachtend op het vervolg. Kortom, Vaders Actief 2.0 staat in de steigers en Arnhem mag weten dat we R weer zijn.

Wordt vervolgd…

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply