asd asdsa f
Uncategorized

26-27 Oktober Wintertijd Challenge

0 38

“Hoera, vandaag is het vrijdag 21 juni! De dag die je wist dat zou komen, de dag waarop de zomer begint!” U bent vast buiten aan het genieten van deze prachtige dag. Toch wil ik u vragen het tijdstip waarop de winter weer beginnen zal, vast in de agenda te zetten. Het gaat om de nacht van 26 op 27 oktober, tussen 02.00.00 en 02.00.01! Ik vraag u dit niet, omdat u daarom extra gaat genieten van de zon en waarschijnlijk de zomervakantie, maar ik vraag u dit omdat ik met u wil afspreken 1 seconde erna te gaan (hard)lopen. Het is voor een goed doel. Voor kinderen met een spierziekte. En eh, het vindt plaats te Papendal in een uur dat eigenlijk niet “echt” bestaat. Het is namelijk een uur precies tussen de zomer- en wintertijd en telt niet mee. Deelnemen kost je dus feitelijk geen tijd. Na één uur wordt de klok teruggezet en heb je iets gedaan in een recordtijd van slechts 1 “echte” seconde! Bijvoorbeeld afstand gewandeld, stappen gezet of -zoals wij gaan doen- heel hard 2 kilometer gelopen.

Goed vaders, deze actie gaat dus gebeuren midden in de nacht van 26 op 27 oktober, tussen 02.00.00 en 02.00.01! Geen gemakkelijke tijd om sportief records te verbreken. Sommige mensen hebben zelfs weerstand om ’s nachts uit bed te komen zeker als het wat koud is of wordt. Bedenk dan dat veel ouders van spierzieke kinderen elke nacht enkele keren uit bed moeten om hun kindje te verleggen. Deze spierzieke kinderen kunnen dat zelf niet meer! En ja, dan is 1 nacht van de 365 nachten ’s nachts je bed uitkomen natuurlijk niet echt een prestatie.

Ik zou dus zeggen: “Kom in actie en geef je op via Wintertijdchallenge.nl! en maak net als ik een sponsoraccount aan!”.

Tot in de wintertijd,
Rob van Sprang
(06-25075803)

PS Mij gewoon sponsoren is dus ook een optie!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply