asd asdsa f
Uncategorized

2012 Voorbij: Een terugblik van Vaders Actief

0 149

Opnieuw zijn 3 generaties in 2012 actief geweest: kinderen, ouders en opa’s en oma’s! Dit natuurlijk omdat Vaders het voortouw namen. Ook voor vrouwen trouwens! Denk bijvoorbeeld aan de Moederdag Matjes Markt.

Vaders Actief bestaat inmiddels 4 jaar uit een hechte groep vaders in het Arnhemse Broek en vaders die een beetje als los zand deelnemen. Vaders die vaak meer gericht zijn op het Arnhemse of zelfs Nederlandse. Hieronder een kort overzicht van de highlights in 2012!

Highlights 2012:
^ Vaders Actief wordt gekopieerd in Nijmegen, opgericht samen met tandemwelzijn;
^ 8 Uur overwerk voor het Goede doel, “8UO”
^ Opening van “Bijenhotel Vitezzz”te Sonsbeek;
^ Burendag: “skaten en eten”;
^ Benefietconcert Musis 9 oktober;
^ “Abrams roeping”, de dag waarop Moslims en Christenen samen het offerfeest vierden;
^ 12 12 2012 lancering “wijthorbecke”.

Kijken we iets verder terug dan denk ik dat het fair is te stellen dat we veel hebben bereikt. Niet alleen vanwege onze inzet, maar vooral ook vanwege de tijdgeest! We hadden wind mee. De komende jaren dient zich een echter een andere tijd aan. Een tijd waarbij we hopelijk veel plezier gaan hebben van wat hebben gedaan en bereikt, maar gezien de bezuinigingen steeds minder zullen doen. Ikzelf ga me vooral inzetten voor de KANSENfabriek waarin we met KANSENkaarten gaan proberen mensen: vaders, moeders en kinderen te faciliteren bij het geven en natuurlijk het ontvangen. Het gaat om wederkerigheid en dat kan naar mijn idee ook gewoon zonder geld.

Iedereen, het beste voor 2013!

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply