asd asdsa f
Nieuws

Woord in kleur! De Verbroedertafel B.

0 80

Een gat in een kleurrijk bestaan

“Toen ik, Rob van Sprang, jong was zag ik in een droom een theedoek opgemaakt uit verschillende gekleurde blokjes met in het midden een groot gat en dacht: als ik een kunstenaar zou zijn en dit mijn kunstwerk, dan zou ik het deze naam/titel geven: “Een gat in een kleurrijk bestaan”.

Nu, 33 jaar later, op weg naar Michael Liem Kon Tja’s initiatiefs “de Dag van de verbroedering” hebben WIJ geprobeerd dit gat te vullen en/of dicht te maken, te verbinden, of welke andere tekst hierbij uw voorkeur geniet. Niet als theedoek, maar als tafel.

Want vierkant of rond, hoog of laag, een tafel is bijna altijd een ontmoetingsplaats. Een plek waar verhalen worden verteld, waar naar elkaar wordt geluisterd, waar plannen worden gesmeed en waar -dat hopen WIJ- uiteindelijk SAMEN wordt gelachen.

Wees welkom,
Rob en Michael

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply