asd asdsa f
Nieuws

Nieuwe KANSEN!

0 328

“Kansen verzamelen, kansen aanbieden”

Kansen, kansen, kansen. In de gloednieuwe Kansenfabriek liggen ze voor het oprapen. “Grijp ze! Kansen kunnen je in het leven verder brengen.” Locatie: voormalige wijkwinkel aan de Johan de Wittlaan 299.

Moeite met het schrijven van een sollicitatiebrief? Of het invullen van de belastingaangifte? Behoefte aan een vergaderruimte? Wil je een bedrijf opzetten? Een modellen-dag organiseren? Een picknick houden? Een presentatie voorbereiden en geven, bijvoorbeeld van een route door de wijk, inclusief plaatjes? Huiswerkbegeleiding zodat je in het weekend tijd hebt om te voetballen? Het is maar een greep uit waar de Kansenfabriek uitkomst kan bieden. “Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken”. Kijk voor het huidige aanbod op “www.kansenkaarten.nl?” en bel -als je vragen hebt of je kans wilt pakken- de makelaar. Hij is er om kansen te makelen en wil daarom ook graag dat als je een kaart neemt en iets tegenover staat, je zelf ook een kans gaat aanbieden. Zo zal hij proberen zoveel mogelijk kansen te creëren, binnen en buiten het Arnhemse Broek. Ja, eigenlijk de hele stad.

Pan soep
Doordeweeks kan iedereen binnenlopen tussen 10 tot 14 uur en vrijblijvend kennismaken. Tussen 13 en 14 uur staat zelfs een pan soep klaar. ‘De Kansenfabriek moet gewoon ook een gezellige ontmoetingsplek worden.”

Eerstvolgende KANS komt van de Huiswerk Hulp dienst: “Wil je huiswerkvrij de herfstvakantie in?”

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply