asd asdsa f
Uncategorized

Vaders niet meer Actief

0 193

Sinds 2015 zijn de vaders feitelijk niet meer actief, ten minste niet meer als Vaders Actief Groep. Niet dat hun lijfspreuk “samen leven, is samen actief zijn voor kinderen voor moeders voor ouderen voor de buurt voor de stad voor iedereen” niet meer van deze tijd is, juist wel, maar ja actief zijn, is gewoon ook niet altijd iets dat bij je past of soms gewoon van vorm verandert. Zo is het ieder geval voor ons. Ik begin de Kansenfabriek, www.kansenkaarten.nl en word actief als raadslid voor de SP in de Gemeenteraad van Arnhem en Orhan word een keer of 4 opa. Kortom, staan R andere vaders op om Actief te zijn voor… dan willen wij onze ervaringen delen hopende hen te inspireren tot …, dat is de belangrijkste reden dat de www.vaders-actief.nl nog online is.

About the author / 

Rob van Sprang

Leave a Reply